previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider


Credem in educatie, in toate formele ei, asa ca alaturi de clinica stomatologica Pro Ortodontie si Centrul de radiologie dentara digitala SANDENT Focsani, o sa incercam sa aducem un plus de bine in societate.

Educatia in privinta igienei orale si a preventiei dentare trebuie sa inceapa de la o varsta frageda, iar vizita la dentist sa devina o rutina, o normalitate, care nu trebuie sa creeze teama, ci, din contra, siguranta si incredere.

Motivatia

In Romania numarul copiilor care nu au obiceiul de a se spala zilnic pe dinti depaseste ordinul miilor, iar o mare parte din ei nu folosesc pasta de dinti, se spala cu sare si apa pentru ca asa ii vad pe parinti.

In mediul rural problemele se leaga in lant, plecand de la faptul ca spalatul pe dinti este o necunoscuta pentru multi copii ce provin din familii defavorizate si pana la faptul ca nu exista cabinete echipate corespunzator si uneori nu exista medici stomatologi.

De aceea, alaturi de doctorii Andrei Marinescu, Radu Marinescu si Centrul de radiologie dentara digitala SANDENT FOCSANI , incepem acest proiect prin care vom asigura radiografi dentare, controale si interventii stomatologice gratuite pentru 10 copii fara posibilitati financiare, in fiecare luna, timp de un an. Consultatii ORL gratuite vor primi si din partea dr. Bogdan Marinescu, medic primar ORL.

Multumim acestor doctori deosebiti, alaturi de care vom desena noi zambete frumoase si sanatoase si saperam sa marim echipa de colaboratori pentru a putea asigura serviciile stomatologice si nu numai, pentru cat mai multi copii fara posibilitati.


Zambiti frumos si spor la Fapte Bune!

*Campanie adresată județului Vrancea
Perioada de desfasurare a primei editii este 01-02-2019 / 31-01-2020
*Nr maxim de beneficari ai proiectului este de 100 de copii. Numarul poate sa oscileze +/- in functie de necesitatile fiecarui copil in parte.