previous arrow
next arrow
Slider

Proiectul "Desenăm zâmbete frumoase si sănătoase!" și-a propus sa aducă în prim-plan importanta ingrijirii dentare și accesul la servicii stomatologice de calitate pentru copiii fără posibilități materiale. Într-o societate in care vizita la medicul stomatolog este adesea amânată din cauza temerilor sau a constrângerilor financiare, acest proiect a demonstrat ca sanatatea orala este esentiala pentru starea generala de bine si increderea in sine.

Grație echipamentelor de ultima generatie și dedicării neclintite a doctorilor stomatologi Radu Marinescu si Andrei Marinescu, de la clinica stomatologica Pro-Ortodontie, proiectul a oferit 30 de copii oportunitatea rară de a primi consultantii si intervenții stomatologice de înaltă calitate, total gratuit. Aceasta initiativa nu doar ca a alungat temerile legate de vizitele la dentist, ci a și deschis calea către obținerea unui zambet sanatos si atractiv, contribuind semnificativ la îmbunătățirea calității vieții acestor copii.

Colaborarea cu centrul pentru radiografiere dentara Sandent a adus un plus de valoare proiectului, permitand efectuarea de radiografii detaliate, esentiale pentru diagnosticarea precisă si planificarea tratamentului. Aceasta sinergie între competențe si resurse a permis nu doar tratamentul eficient al problemelor dentare existente, ci și prevenirea afectiunilor viitoare, educand copiii despre importanța ingrijirii orale regulate.

"Desenăm zâmbete frumoase si sănătoase!" este un exemplu strălucit de cum profesionalismul, tehnologia avansată și generozitatea pot schimba vieți, subliniind ca accesul la îngrijirea dentară de calitate nu ar trebui sa fie un lux, ci un drept universal. Prin demersul sau, proiectul nu numai ca a îmbunătățit sanatatea orala a copiilor beneficiari, dar a si ridicat conștientizarea comunității asupra importanței vizitelor regulate la medicul stomatolog pentru un zambet sanatos si frumos.