Voluntarii fondatori ai Fabricii de Fapte Bune au pornit împreună pe acest drum ca o gașcă de prieteni, adesea visători, plini de inițiativă, care își doresc pur și simplu să facă lumea un loc mai bun. Echipa noastră este în continuă dezvoltare și ne dorim să ne unim ambițiile, ideile și entuziasmul pentru a contribui la:

→ ajutarea oamenilor, a animalelor, a dezvoltării societății.
→ atragerea voluntarilor care vor să ajute, să sprijine o cauză și poate nu știu cum.
→ crearea unei organizații sustenabile cu efecte benefice pe termen lung.
→ a deveni ei inșiși persoane mai fericite, complete și poate mai bune.

MISIUNE

Misiunea noastră este să oferim celor din jurul nostru ajutorul de care au nevoie, să atragem și să organizăm oameni care la rândul lor pot contribui mai departe, să devenim o organizație sustenabilă cu rezultate pe termen lung și să ne folosim aptitudinile și talentele pentru a ne îmbunătăți pe noi înșine și pentru a produce schimbări pozitive.

VALORI

 

PRINCIPII

La Fabrica de Fapte Bune credem că oricine poate face greșeli, căci greșelile sunt parte ale procesului de învățare, susținem transparența și încurajăm self-management-ul.

MOD DE ORGANIZARE

Cu toții suntem voluntari, participăm de bună voie, respectând principiile și rolurile pe care le avem. Nu există o ierarhie, structura este dinamică și evoluează permanent pentru a ne îndeplini cât mai bine misiunea și a urma procesele bine stabilite.

ECHIPA

;


Alex Puiu

Președinte


Alexandru Oprișan

Vicepreședinte


Florina Căldăruș

Vicepreședinte


Elena Rusu

Coordonator Zonal


Narcisa Ilie

Coordonator Caravane Umanitare


Valentin Miron

Secretar General


Oana Groza

Coordonator Comunicare