Prin intermediul contribuției tale ne vei ajuta să oferim o viață mai bună familiilor și copiilor din cadrul programelor noastre și să creștem numărul beneficiarilor din cadrul proiectelor educaționale pe care le derulăm.

Cum te poți implica?

Fii voluntar

Vrei și poți să acorzi timp din timpul tău pentru a-i ajuta pe alții? Scrie-ne pe mail (salut@fabricadefaptebune.org) sau pe Facebook și spune-ne în ce proiect ți-ar plăcea să te implici și te ținem la curent cu activitățile noastre.

DONEAZĂ 2%

Pentru că TU crezi în noi și vrei să ne ajuți să dăm viață proiectelor noastre, te rugăm să completezi formularul 230 dacă ai realizat venituri doar din salarii și venituri asimilate sau formularul 200 dacă ai venituri și din alte surse.

Bine de știut: Te rugăm să completezi cu majuscule datele tale la punctul I și să scrii doar 2% în dreptul sumei, la punctul II. Organul fiscal va calcula și va direcționa suma în limita acestui cuantum. Apoi, semnează la punctul IV în dreptul semnăturii contribuabilului. După, va trebui să-l depui sau să-l trimiți  prin poștă cu confirmare de primire la Administrația Financiară de care aparții.

Dacă vei convinge mai multe persoane să completeze declarația pentru noi, găsim o cale prin care să vă scutim de drumul pana la ANAF. Anunță-ne la 0752 233 337 sau la salut@fabricadefaptebune.org.

Formularele se pot depune și on-line, prin intermediul Spațiului Privat Virtual în baza completării formularului pentru asistență de pe site-ul ANAF. Informații la 031.403.91.60

Model Formular 230                  Formularul 230

GHIDUL DONATORULUI

Vrei să donezi pentru familiile sau copiii pe care îi ajutăm? Citește materialul de mai jos pentru a vedea de ce e bine să ții cont când donezi.

PENTRU COMPANII

Reprezinți o companie și vrei să colaborăm pentru a face fapte bune împreună? Scrie-ne pe salut@fabricadefaptebune.org și vom găsi cele mai potrivite activități și beneficii atât pentru familiile cu care lucrăm, cât și pentru organizația ta.  Mai jos poți descărca prezentarea noastră.