Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

PetFriendsShopuri

Dorim sa initiem un proiect prin care sa nu existe petshop care sa nu aiba un cos dedicat donarii de mancare pentru animalele din adaposturi. Am spart gheata cu primul cos in cadrul magazinului ConfortVet din cadrul ansamblului rezidential Confort City. Aici am reusit sa stangem 2 saci jumatate de boabe si mai multe conserve si alte tipuri de alimente pentru catei, hrana ce am donat-o asociatiei Biby and Friends. Daca reprezinti sau lucrezi in cadrul unui petshop te invitam sa ni te alaturi in cadrul acestui proiect. Ne poti contacta si noi venim, iti instalam un cos si-ti punem la dispozitie mai multe adaposturi unde tu poti opta sa directionezi donatiile stranse lunar iar restul e HamHam.

In vizita la Petra

Pe data de 17-11-2018, impreuna cu partenerii de actiuni de la asociatia Bine pentru Fiecare, am fost in judetul Giurgiu in "vizta" la Petra. Acolo am dus cadoruri pt animalute, ne-am jucat cu ele si am dat si o mana de ajutor la putina curatenie in zona tarcurilor. In urma donatiilor primite pentru aceasta actiune am dus peste 35 de saci de bobite, conserve si am achitat costul paielor pentru culcusurile animalelor. Pe viitor ne dorim sa o mai vizitam si sa-i mai ducem hrana pentru animale, dar mai vrem sa ii dam o mana de ajutor si pentru amenajarea locatiei, pentru o mai buna desfasurare si pentru un mediu mai sanatos pentru animalute.