Caravana FDFB a luat nastere, in luna decembrie a anului 2016, la scurt timp dupa ce am pornit primul proiect al asociatiei, "Curatenia ta de Craciun este cadoul lor". Atunci a fost momentul in care am fost surprinsi de generozitatea oamenilor, fiind coplesiti de cantinatea de donatii primite, de la haine,si jucarii,  pana la obiecte electronice, electrocasnice si de mobilier.
Fiind la inceput, nu aveam o baza de date cu persoane nevoiase catre care sa directionam toate aceste lucruri. Astfel, am hotarat sa punem pe picioare CaravanaFDFB. Cum am facut asta?
Am sortat toate donatiile primate pe categorii de varste, le-am pregatit in pachete completate de noi cu alimente de baza, am gasit 3 voluntari cu masini proprii si am pornit la drum, prin satele din mai multe judete.
Pana la sfarsitul anului 2018 am reusit sa organizam  peste 12 caravane in 6  judete(Ilfov, Vrancea, Ialomita, Buzau, Calarasi, Giurgiu)  si a fost principala modalitate de a gasi numeroase cazuri sociale.
Despre CARAVANA
Caledarul caravanei este in fiecare luna cu excceptia lunii in care pica sarbatorile Pascale si luna decembrie cand avem campania de Craciun.
Etapele lunare sunt impartite in urmatorul fel:
-saptamana 1 si 2 colectam;
-saptamana 3 sortam si pregatim donatiile;
-saptamana 4 plecam cu caravana.
Ce nevoi avem pentru organizarea caravanei?
Donatii in stare buna de folosinta/utilizare, pregatite pe categorii dama/barba/copil, pe varste si etichetate.
Voluntari care sa ajute la colectat, la sortat  si la distribuit donatii.
Voluntari ce detin un autoturism cu care sa ne deplasam.
Resurse financiare pentru cumpararea de alimente neperisabile si produse de igiena orala ( 70-100 lei de familie).
Resurse financiare pentru conbustibil ( 100 - 200 lei in functie de nr de masini).

prin vrancea prin localitatile Sihlea, Bogza si Voetin

jud buzau in localitatile Goldeanu Silistea, Cotorca, Carligul Mic

in mai a fost in Vrancea, in localitatile Botarlau si Mandresti

Asociatia Fabrica de Fapte Bune isi doreste sa sustina atat oamenii, cat si asociatiile fabricante de bine, iar pentru asta fiecare are nevoie de un mic suport si sprijin. Asociatia "Atelierul de Bine" a organizat ieri, 31.05.2017, un eveniment dedicat copilasilor cu ocazia zilei de 1 Iunie. Au incercat sa ofere copiilor un moment de distractie si voie buna, insa au organizat si activitati educationale precum ateliere de gatit si body-paintint.

in aprilie a fost in Tunari jud ilfov

caravana din Februarie a fost in Dimieni si Islaz din jud Ilfov, Fundulea din jud Calarasi si Slisitea mica si Slilistea gumesti din Teleorman

caravana din ianuarie a fost la Silistea Mica si Lada din Teleorman

caravana din decembrie a fost in Bucuresti, localitatile Buda si Toropalesti din judetul Buzau si in Vrancea