previous arrow
next arrow
Slider

Inițiatori și Susținători:
Proiectul "În Bucuresti cu ROST" a fost dezvoltat și implementat cu curaj și pasiune de către Asociația Fabrica de Fapte Bune și Asociația Bine pentru Fiecare. Aceste inițiative încep anul cu aripi de curaj și planuri îndrăznețe, dorind să aducă experiențe unice și educative în viața copiilor defavorizați.

Descrierea Proiectului:
Începem acest an cu aripi de curaj și cu multe planuri îndrăznețe, demonstrandu-le tuturor dorinta noastra de a face o schimbare semnificativă în viețile copiilor defavorizați. Prima inițiativă a proiectului "În București cu ROST" a fost organizarea unei serii de excursii în Capitala României, unde participanții au avut ocazia să descopere frumusețea, istoria, educația și creativitatea vibrantă a Bucureștiului.

Prima Editie:
In weekendul trecut, 18-20 Ianuarie 2019, am lansat prima ediție a proiectului, la care au participat 18 copii (16 din Eselnita, jud. Mehedinti si 2 din Hulubesti, jud. Giurgiu). Programul a fost extrem de încărcat, iar sprijinul primit a fost copleșitor.

Activitati si Experiente:
- Ziua 1: Copiii au explorat tehnologia VR, descoperind misterele universului, apoi au patinat pe gheață la patinoarul de la Veranda Mall.
- Ziua 2: Au dezvaluit mistere la Casa Experimentelor, au intrat în contact cu istoria lumii prin exponatele Muzeului Antipa. Ziua s-a încheiat cu o vizita impresionanta la Casa Poporului, unde au fost fascinați de magnitudinea clădirii.

Viitorul Proiectului:
Acesta este doar inceputul, și ne propunem sa extindem acest proiect în parteneriat cu mai multe persoane și organizații. Dorim sa oferim copiilor defavorizați oportunități continue de explorare și învățare, inspirandu-i să își dezvolte potențialul la maxim.

Multumiri Speciale:
Vrem sa exprimam recunostinta noastra fata de cei care au făcut acest prim proiect posibil: Asociația Fabrica de Fapte Bune, Asociația Bine pentru Fiecare, Asociatia Investim in Amintiri, Asociația Comunității Eselnita Cazanele Dunarii, Aurelian Stefan, Peek A Boo Bar, Mad Chef Cafe Bistro si Veranda Mall. Fără sprijinul și contribuția lor, aceasta initiativa nu ar fi fost la fel de reușită și semnificativă pentru copiii implicați. Impreuna, construim un viitor mai luminos și plin de oportunități pentru cei care au nevoie de sustinerea noastra.