Unul dintre cele mai importante elemente ale asociatiei noastre este EDUCATIA in randul copiilor defavorizati sau a celor ce provin din familii cu posibilitati reduse.

  • Impiedicare abandonului scolar;
  • Cresterea fregventei de prezenta la scoala;
  • Interactionarea prin diferite activitati nonformale si creative
  • Creştem gradul de conştientizare în rândul părinţilor a importanţei educaţiei copiilor lor .

Sunt doar o parte din obiectivele pe care noi ni l-am propus sa le atingem prin proiectele pe care le desfasura si prin cele ce vor urma.
Spor la fapte aducative!

educatia-hrana-sufletului-educatie

Educatia, hrana sufletului!

Faptele bune ne aduna impreuna!

Cu bucurie am aflat despre proiectul parintelui Ionel Vranceanu, care sprijina 65 de elevi cu meditatii gratuite la mai multe materii, in cadrul deosebitei biserici construita in stil maramuresan, unde acesta slujeste.

februarie 2019-iunie 2019

proiect-hulubesti

Proiectul Hulubesti

Dupa 2 ani de experinta in fabricarea faptelor bune, ne-am hotarat sa trecem la obiective mai marete. Acest an punem prima caramida a viitorului centru de zi pentru copiii din satul Hulubesti, judetul Giurgiu. Acest obiectiv face parte din Proiectul Hulubesti pe langa alte proiect conexe care au ca un singur scop comun, EDUCATIA!

ianuarie 2019-decembrie 2019

o-zi-la-cinematograf-14

Impreuna descoperim si bucuriile copilariei

proiect educational interjudetean

Proiectul de fata isi propune sa ofere copiilor posibilitatea de a afla mai multe informatii despre cultura, traditiile nationale si locale, sa le ofere spatii de joaca in excursii si sa ii antreneze in activitati interesante.

noiembrie 2017-mai 2018

ani-de-liceu

Ani de liceu

proiect educational interjudetean

Clasa a VIIIa pentru multi elevi din mediul rural reprezinta finalul de drum al educatiei lor. Conform statisticilor, 26% din elevii de gimnaziu din mediul rural parasesc scoala fara sa faca pasul catre urmatoarea etapa, liceul. Acest lucru se intampla...

noiembrie 2017-mai 2018